Image

Dragana Mirković emotivnim nastupom uveselila više od 4.000 ljudi na Jahorini

Olimpijski centar Jahorina povodom 8. marta i proslave 100 uspješnih dana aktuelne ski sezone organizovao je za sve svoje goste i posjetioce, još jedan spektakularan koncert na kojem su sve goste planine zabavljali Dragana Mirković, Nikolina Kovač i Dejan Petrović sa Big bendom. Ovaj trio učinio je nezaboravnom osmomartovsku noć velikim hitovima i odličnim muzičkim performansom za više od 4.000 gostiju koji su zajedno sa njima pjevali do kasno u noć.

Koncert je otvorila Nikolina Kovač koja je zagrijala atmosferu dok je Dejan Petrović sa Big bendom u kasnim časovima svojim dobro poznatim obradama najpoznatijih stranih i domaćih pjesama podstakao sve prisutne na igru i dobru zabavu.

Vrhunac sedmočasovne zabave na Jahorini je bio emotivni nastup Dragane Mirković koja je pjevajući svoje hitove prošetala kroz publiku i u dogovoru s njima birala svoj repertoar.

Olimpijski centru posvetio je veliku pažnju prazniku, i organizovao brojne aktivnosti kako bi dan učinio posebnim za sve dame. Organizovana su brojna iznenađenja, od besplatnog skijanja u toku dana i noći, do poklona koje su im uručili u saradnji sa agencijom Pristom i essencom. U toku dana je na Jahorini podjeljeno gotovo 1.600 essence make up proizvoda ail i veliki poklon paket koju je osvojila djevojka sa najboljom fotografijom tog dana. Ne krijući svoje oduševljenje sve djevojčice, djevojke i žene koje su bile na Jahorini uživale su u danu prepunom iznenađenja za njih.

Iz Olimpijskog centra Jahorina rekli su da je ovo još jedan od projekata na Jahorini koji je protekao više nego uspješno, čega je svakako najveći pokazatelj potpuna popunjenost svih jahorinskih smještajnih kapaciteta, kao i odlična posjeta kocerta.

Najavili su još novih projekata sa kojima će nastaviti da raduju sve svoje goste, te pozvali sve da u narednom periodu skijaju na Jahorini jer, kako kažu, u narednom periodu ih očekuju nove snježne padavine i još dobrog skijanja na ovoj olimpijskoj planini.